Poddar för kompetensutveckling

Poddar för kompetensutveckling är en enkelt och kostnadseffektiv metod. Alla får sin utbildning men kan lyssna när och var det passar. Konceptet innebär minimal administration och har ett användarvänligt stöd till cheferna. 

Användning av poddar för kompetensutveckling

Pedagogiska poddar som skickas till medarbetarna via sms eller mail möjliggör enkel och effektiv spridning av kompetensutveckling.  Korta men återkommande poddar ger personalen en vana av kontinuerlig kompetensutveckling.

Hur fungerar det?

Poddarna skickas ut via sms eller mail. Till poddarna hör ett test. Poddarna är upplagda som pedagogiska samtal med tydligt syfte och mål. Man kan lyssna på podden hur många gånger man vill. Förutom podd kan även bilder, filmer eller annat material visas på utbildningens sida.  Chefen kan se vilka som har lyssnat.

Fördelar

  • Lätt att ta till sig, man missar inget
  • Kan repetera obegränsat med gånger
  • Når många utan att de behöver samlas
  • Man är inte bunden till skärm

Exempel på innehåll

Poddar om lagar och regler inom ett yrkesområde, poddar om nya metoder, poddar om bemötande.

Wacano hjälper dig

Wacano ger pedagogiskt stöd med upplägg av manus, råd om struktur på innehåll, råd inför intervjun, intervju med journalist, klippning, valfri distribution, administration av deltagare vid utskick, skapar tester och material för ett effektivt stöd till cheferna.

Förslag och offert

Skaffa smidigt och kostnadseffektivt digitalt system för kompetensutveckling. Kontakta oss för förslag och offert. 

Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer